Mies aloitti työt maanantaina, joten meikäläinen on sitten kotona päivät yksikseen vielä pari viikkoa. Tänään on ollu sateinen keli, eikä tullu lähettyä ulos ollenkaan. Eilen kävin kiertämässä kirppareita ja kirjastosta hain Eve Hietamiehen Yösyötön. Ihan mahtava kirja, just äsken sain sen luettua! Suosittelen. Kirppareilta en erityisesti etsiny mitään kun on tuo rahatilanne huono jälleen, mutta oon alkanu pitää silmiä auki hyväkuntosten vauvanvaatteiden osalta, tässä kun ollaan jo kovaa kyytiä lähestymässä käärön saapumista :)

Kirpparilta sitten löytyikin yhet potkarit ja body, tosi hyväkuntoisia ja siistejä kaikin puolin, yhteishintaan 60snt! Siihen oli mullaki varaa :D löysin aiemminkin kolme bodya kirpparilta eikä niidenkään yhteishinta ollut kuin jotain 1-2e väliltä. Joskus käy tuuri. Täällä ihmiset yrittää tehä bisnestä kirppareilla ja pyytää nuhjuisista ellei jopa rikkinäisistä vaatteista ihan järkyttäviä, monen euron, hintoja.

Huomenna varmaankin käydään hakemassa ystäväpariskunnalta lainaan pinnasänky :) saatiin eilen miehen sedän perheeltä laatikollinen dubloja ja kuvakirjoja sekä vähän isompi sadetakki ja sellainen suojatakki, minkä voi laittaa lapsen päälle esim. syödessä/askarrellessa ym. Ihania ihmisiä, kaikki otetaan kyllä vastaan kun ei meilläkään tuota tavaraa ennestään oo yhtään kun esikoinen on vasta tuloillaan. Meillä alkaaki olla pinnasängyn jälkeen suurimmat hankinnat vaunuja vaille tehty. Vaunuja metsästän käytettyinä, vielä ei oo tärpänny ku kukaan ei tällä seudulla myy ja postikulut tulee lähetettäessä niin kamalan kalliiks. On tässä onneks vielä aikaa oottaa, josko jollaki olis myydä hyväkuntoiset vaunut. Vaunut on mulle erityisen tärkiät siks, että haluan päästä kunnolla liikkeelle sitten vauvan kans kun mies lähtee töihin eikä mulla oo autoa. Mun pitää pystyä lenkkeileen niiden kans suht vaivattomasti, eikä siitäkään haittaa oo että ne olis näppärä heittää auton perälle. Yhdistelmiä siis haetaan ja pareja Brio Kombeja 2006 vuodesta alken ollaan katottu. Ne olis aika unelmat. Pidetään peukkuja! :)

Hoitopöytää me ei hankita, ku yksinkertasesti se ei mahu meidän asuntoon, ja toisekseen en näe sitä pakollisena. Aateltiin hankkia pinniksen päälle sellainen hoitotaso, joita saa ainakin joistain lastentarvikeliikkeistä. Se ei maksa ku muutaman kympin ja sen tosiaan saa pinnasängyn päältä myös muualle siirrettyä, mikäli tarvii hoitotasoa. Siihen tietysti täytyy se pehmuste hankkia. Vähän oon tuota pyykkihommaa miettiny, ku meillä on tuo pyykinkuivatustila aika minimissään, sellanen kokoontaitettava perus pyykinkuivausteline vaan. Että se tuskin tulee riittämään pelkästään sitte ku tää sinappikone on huushollissa.. Kaverilla oli sellainen korkea teline, johon sai avattua tasoja tarpeen mukaan. Se veis vähempi tilaaki, ja siihen mahtu aika paljo pyykkiä. Kodin ykkösestä niitä kuulemma saa, täytyy kattoa jos tilais.

Leivoin just murotaikinapikkuleipiä ja sämpyläruutuja, kunhan mies palaa hakemasta kaveriaan meille kylään niin keitän iltakaffit ja laitan lämpimäisiä pöytään :)

Sellaista tällä kertaa, palaan taas asiaan kun ehdin :)