Pitkä väli on taas vierähtäny viime kirjotuksesta, mutta ny alkaa olla voiton puolella. Koulun suhteen siis, ja töidenkin. Mutta nyt niihin uutisiin:

Olen raskaana! :) Ja niinkuin kategoriasta näkyy niin 14. viikko on menossa nyt. Suurin keskenmeno riski on siis takanapäin, ja se on tietysti hiukan helpottanu tätä epäluuloista oloa. Toki edelleen mielellään lisään lauseeseen "meille tulee vauva jos kaikki menee hyvin" ja niinhän se tietenkin on. Toivotaan siis että kaikki menee loppuun asti hyvin.

Alkuraskaus on ollut mielestäni helppo, ainakin muiden kertomuksia lukiessa ja kuunnellessa :) Kahvia en pysty juoda ja jotkut hajut ällöttää niin että alkaa yökkäyttää. Parisen kertaa olen joutunut oksentaa, mutta muuten kaikki on mennyt mukavasti. Ekassa ultrassakin käytiin ja siellä papunen hyppeli hiukan ja kaikki oli hyvin :) Vielä on jotenkin epäuskoinen olo, vaikka tietenkin tiedän että siellä mahassa se pikkuinen on, mutta varmaan asia konkretisoituu viimeistään kun vatsa alkaa kasvaa. Vielä ei ole muuta kuin turvotusta ollut ja vähän mahan profiili muuttunut.

Suonenvetoa pohkeessa oli eilen ensimmäistä kertaa elämässä, johtuu luultavasti siitä että en ole moneen päivään voinut syödä raskausvitamiinia koska olen ollut mahataudissa. Se ei ollut kovin häävi tauti, pari kiloa oli tipahtanut nestevajeen myötä. Tuossa r-vitamiinissa on siis magnesiumia ym. aineita jotka estävät mm. suonenvetoa. Päivä kerrallaan siis mennään eteenpäin tämän uuden, jännittävän projektin saattelemana, josta haaveiltiin kauan <3

Häät lähestyy kovaa kyytiä myös, alle kuukausi enää h-hetkeen! Raha hiukan mietityttää kun palkan tulo viivästyi, mutta katotaan ny jos kaikki kuitenki selviäis. Nyt syömään, kun ruoka vihdoinki pysyy sisällä! Kuulemisiin :)