Huomenta!

Lievästi sanottuna pelottaa. Tänään alkaa taas koulu, ja sen myötä kiireinen arki. Pahin pelko on se, että ensi kesänä olen taas samanlainen kuin tänäkin kesänä; ylipainoinen ja laiskistunut, väsynyt ja muutenkin "kuluneen" näköinen. Tiedän, että jos jaksaisin vain tsempata liikkumisen kanssa enkä lopettais sitä, en olis niin huonovointinen ens kesänä. Ja kun on ne häätkin tulossa.

Viime viikko oli liikuntojen puolesta jotain aivan muuta kuin mitä täälläkin suunnittelin. Kova ja raskas... ja PYH! Lepopäiviä tuli 3 ja kunnollisia lenkkejä vain 2. Toisaalta viikolla tuntui että flunssa tulee päälle just, yhden päivän kyllä kulutin rehellisesti flunsaa ehkäistessä koska olo oli aika kehno. Tuntuu, että se olo tulee ihan yhtäkkiä (lämpöä, kurkkukipua muttei juuri muita flunssan oireita) ja sitten se taas menee yhtäkkiä pois. ÄRSYTTÄVÄÄ!!

Sitten tavoitteista. En nyt yhtään tiedä, että mitä mun pitäis asettaa seuraavaks tavoitteeks. Pelkään sitäkin että kun on haastetta tällä kotielämän puolella, ja nyt alkaa tosi haasteet kans koulun puolella niin jaksaakohan sitä kumpaaki? Liikunnan puolella mulla on se tavote, että teen tuon 11 vko:n juoksuohjelman loppuun, oon nyt puolessa välissä siinä. Mutta paino.. Haluaisin päästä "lopullisena tavoitteena" 65kg painoon. Eli 3kg olis jäljellä. Välitavoitteita sitten taas  vain miettimään..

Jos tätä joku lukee, niin saatat miettiä että mitä tuo nyt etukäteen jo murehtii kaikista maailman asioista Ensinnäkin, valitettavasti minusa asuu pieni pessimisti mutta toiseksi, saan myös tsemppiä siitä kun kuvittelen kaikki kauhukuvat etukäteen. :D Tulee ajatus (toivottavasti), että ei helvetti, en kyllä tuohon tilanteeseen halua itseäni laittaa.

Elikkäs, minä lähen nyt kouluun, yritän olla ressaamatta liikaa siittä, ja jatkan urheilua ahkerasti! Tai ainakin niin ahkerasti kuin vain suinkin oman jaksamiseni puitteissa pystyn. Periksi en anna, olkoon sitte vaikka nätti hääpuku virikkeenä!! En kyllä halua hääkuvia, joissa höllyy ja löllyy jokapuolella ylimääräistä. Nämä mielessä jaksan. Kuulemisiin!