Tervehdys!

Kesä on täällä - vihdoinkin! Ilma oli eilenkin aivan mahtava, tosin paljoa ei jaksanut ulkona touhata kun oli jo NIIN kuuma keli. Ei se haittaa, tätä kestää niin vähän aikaa että kaikesta lämmöstä on otettava ilo irti! :)

Tänään oli toinen punnitus viikon takaisesta puntarinostosta katsottuna. Puntari näytti 70,2kg, eli 400g olisi sen mukaan viikon aikana tultu alaspäin. En tiedä sitten että miten paljon tuo suolen sisältö vaikuttaisi vielä asiaan, minulla kun ei vatsa toimi niin aikaisin aamulla että saisin sen tyhjennettyä ennen punnitusta. No mutta, eihän tässä nyt suolen sisältöä punnitakaan, vaan ihan muuta Olisi vain hauskaa tietää paino ilman mitään ylimääräisyyksiä :)

Minua on alkanut kiinnostaa uudelleen kilpaileminen. Ei mitenkään tosimielessä enää, mutta sen verran että saisi motivaatiota ja haastetta itselleen. Ja erityisesti tällä hetkellä kiinnostaisi juokseminen, se kun on aina ollut minulle pakkopullaa (paitsi pikamatkat) ja haluaisin itselleni todistaa että minäkin pystyn juosta pitkiä matkoja mikäli vain treenaan kunnolla. Tämä on vielä harkinnan asteella, mutta katsoin jo vähän sopivan ajan päässä olevia juoksutapahtumia. Löysin netistä tällaisen Porin kaupungin vapaa-aikaviraston laatiman 11 vkon juoksuohjelman ja se herätti mielenkiintoni. Ajattelin, että 10km juoksumatkat olisivat ehkä juuri sopivia, minua ei kiinnosta maratonit eikä muut pidemmät matkat. Mikäli kaikki menisi hyvin, saattaisin tehdä debyyttini pitkänmatkanjuoksijana 18.9.10 Ylivieskan Kärkimaratonissa :) Katsotaan nyt, meneekö mielenkiinto täysin vai auttaisiko tavoite minua.

Enää tämä viikko ja myös mieheni aloittaa kesäloman, jes Olemme tehneet tällä kertaa lomasuunnitelmat heti alkuun, jotta loppuloma jää aikaa tehdä mitä huvittaa, jos huvittaa. Lähdemme Helsinkiin ja Tallinnaan käymään varmaankin heti ensiviikolla, se on ollut lomaperinteemme lähes joka kesä :) On mukava vaihtaa totaalisesti maisemaa välillä. Olemme myös ajatelleet käydä eläinpuistossa sekä jossain huvipuistossa, siinä suunnitellut tekemiset. Jos alkaa liikaa suunnitella, menee helposti loma siinä hulinassa ja stressatessa että ehtiikö tehdä kaikki suunnitellut asiat. Pitää olla aikaa myös vain olla.

Meillä on myös pihanlaittoa luvassa, ihanaa kun on oma asunto ja piha jonka saa laittaa sen näköiseksi kun huvittaa! Ostimme oman asunnon n. 1,5 vuotta sitten ja sitä ennen asuimme kerrostalossa missä pihan nimeä kantoi asvaltoitu parkkipaikka :( Eihän meillä nytkään ole iso piha, mutta kun ei ennen ollut pihaa ollenkaan! Ja me ei muutenkaan olla mitään viherpeukaloita joten ei tässä isoa pihaa halutakaan. Pensasaita pitäisi istuttaa, vielä on hiukan mietinnän alla että minkälainen se olisi. Pitäisi olla suht nopeasti kasvava ja mielellään sellainen mihin ei tule kukkia, kun tässä on muutenkin jo tarpeeksi ampiaisia ym. yhtä mukavia pörriäisiä. Lisäksi ollaan allergikkoja kumpikin. Mietittiin tuija-aitaa yhtenä vaihtoehtona. Aidan pituus pitkällä sivulla n. 5m, lyhyellä n. 3m.

Hetki vielä töllön seuraamista ja sitten lenkille, meinaan kävellä reippaasti ja yritän tunnin lenkkiä ainakin. Mukavata viikkoa kaikille!