Hei vaan kaikille!

Tässä aikani kuluks ajattelin koulusa istuesa päivittää tämän päivän tuntoja. Helmikuu on alakanu ja täytyy vain ihmetellä että mihin se tammikuu meni?? Aika kuluu todella nopeasti. Tämän kevään ku tonne huhtikuun loppuun jaksais niin elämä kaiketi hymyilis taas, ainaki sen puolesta ettei oo koulusta ressiä. Pahin tenttiaika on vielä eessä, mutta aikaa ei taho löytyä harjottelulle. Ja jos aikaa löytyski, niin ei ainakaan energiaa. Ei sitte yhtään..

Häiden järjestely on toiminu ihan loistavana keinona saada ajatukset pois kouluasioista. Tykkään (ainaki vielä) järjestellä hääasioita ja minusta on mukavaa kun voi ajan kanssa tehdä asioita jo valmiiksi. Eilen esim. päätettiin alustavasti häämarssit, ja otettiin kanttoriin yhteyttä musiikkiasioissa muutenkin. Kutsukortit olis tässä kuussa asialistalla, itseasiassa ylihuomena aateltiin askarella ainaki koeversiot. Me nyt ei olla mitään askartelun ihmelapsia mutta jotenki kuitenki on kiva tehä ite kortit ja jaksaa sitä väkertää ku on kuitenkin yhestä elämän tärkeimmistä asioista kyse, meidän tulevasta avioliitosta <3

Tuntuu huimalta ajatella, että menen naimisiin elämäni tärkeimmän ihmisen kanssa. Tuntuu hyvältä, ja oikealta. Se miksi korostan usein kirjoituksissani sitä, että tuntuuko jokin oikealta, johtuu siitä että olen usein elämässäni joutunut tehdä valintoja joista en ole ollut ollenkaan varma, ovatko ne oikeita. Niinkuin varmasti moni muukin on joutunut tekemään. Yleensä päätökseni on tuntuneet myöhemmin oikeilta tai vääriltä, mutta tämä asia on jotenkin erilainen. Ehkä tunnen itseni paremmin, tiedän mitä haluan. Ja tottakai asiaan vaikuttaa mieheni. Vaikean alun jälkeen, ja monien myrskyjen jälkeen olemme selvinneet kaikesta ja se jos mikä luo yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Sellaista mielen päällä tänään, pitää lähteä seuraavalle tunnille. Illalla olisi opetustöitä, ja mahdollisesti sen jälkeen kävelylenkki hyvän koulukaverini kanssa. Oikein ihanaa Helmikuuta kaikille, kevät alkaa pikkuhiljaa nostaa päätään, seuratkaa luonnon merkkejä!