Ihana ilma!

Tosi kuumahan ulkona on, sisällä olemme nyt illasta ollu, mutta täytyy silti yrittää nauttia näistä uskomattoman ihanista päivistä! Tänään en tee kävely-/ juoksulenkkiä, vaan käymme myöhemmällä uimassa. Keho vaatii piristystä, ja merivesihän sitä meille tarjoaa

Olemme pelanneet tänään pihalla krokettia sekä kävimme pelaamassa minigolfia. Se on mukava laji, tosin huumorilla on otettava koska ei sitä taitoa siinä lajissa oikein ole ;D Pitkästä aikaa olin tänä aamuna kokonaisvaltaisesti kipeä liikunnan vuoksi, ja se oli ihana tunne!! Pelasimme eilen perheeni kanssa lentopalloa vähä vajaan tunnin kahden hengen joukkueilla ja liikettä tuli kiitettävästi. Niin, olen ennen pelannut lentopalloakin pari vuotta joukkueessa, joten taitoa on jonkin verran siinä lajissa ja sen myötä liikettäkin kentällä tulee kiitettävästi. Lihaskipu on tietenkin myös ikävää, mutta ainakin se kertoo että treeni on ollut tehokas!!

Eile yöllä oli taas kunnon ukkonen valvoimme koko ilotulituksen ajan, aika paljonhan se löi myös elosalamaa, mutta ihan lähellämme mitattiin maasalamien ennätys viime yönä! Että kyllä sitä sai taas hiukan jännittää tätä ilmaa. Kurjaa, kun se aina yön päälle tulee. Nytkin on yöksi luvattu ukkosta. Onhan sitä mukava pimeällä katsella, varsinkin kun loppukesästä on tosiaan enimmäkseen niitä elosalamoita.

Huomenna suuntaamme huvipuistoon - JEE Oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille!!