Hei!

Kirjotin äsken helevetin pitkän pätkän kaikesta tähän mennessä sattuneesta, mutta rakas mokkulamme päätti katkasta yhteyden JUST ku painoin "lähetä", ja eiköhän se kilometrin pitunen teksti hävinny jonnekki bittiavaruuteen. Voi prkleen prkl!!!!! Tänki mokkulan sais heittää niin kauas ko vaan ikään jaksaa, se ei toimi koskaan niinkö sen pitäs. Valitettavasti ollaan naimisissa sen kans vielä muutama kuukausi. Sen jäläkeen ei täsä taloudesa mokkulaa nähä, ainakaan tältä nimeltämainitsemattomalta firmalta.

Siis, pahoittelen jälleen kerran pitkää taukoa, tosin luulen ettei täälä kukaan oo jaksanu käyä seuraamasa mun köyhää, hiljasta blogia enää pitkiin aikohin joten tuskin kovin suurta vahinkoa on tullu vaikken oo ollukkaan maisemisa:D Joten olkoon tämä blogi Nopan päänselvittelyviidakko, jonne salaiset ja ei-niin-salaiset ajatukset tungetaan kaiken kansan nähtäville :D

No niin, mutta jos vielä kerran jaksaisin kirjottaa edes murto-osan siitä, mitä ennen mokkulan sekoamista kirjotin. Eli, vuosi 2010 on nyt takana, ja sen aikana tapahtu yhtä jos toistaki. Mm. saatiin kaksi kummilasta, käytiin kattomassa AC/DC:tä Tampereella, minä kuntoilin ahkerasti ja kroppa solakoitui siinä samalla 72kg:n lähtöpainosta 67,5 kg:an. Sain pari sijaisuutta, joista toista teen vielä tämän vuoden. Tajusin syksyllä, että olen päässyt koulutuksessani yli puolenvälin. Saatiin kissanpentu, mutta jouduttiin luopua siitä allergian takia. Lyötiin hääpäivä lukkoon ja varattiin kirkko ensikesälle. 

Siinäpä nyt jotain poimintoja viime vuodesta! Tänä vuonna on siis luvassa haasteiden lisäks kaikkea ihanaakin, kun menemme miehen kans naimisiin <3 lisäks saattaa jotain muutaki elämänmuutosta seurata, kukapa sen tietää! Elämähän on yhtä muutosta ;)

Mutta näiden tunnelmien myötä parempaa uutta vuotta kaikille, pitäkää huolta itsestänne ja olkaa armollisia itseänne kohtaan! Eläkää täysillä!! :)