Hei!

Taas alkaa olla viikko takana! Tähän viikkoon onki mahtunu monenlaista, on alotettu taas kouluvuosi, käyty moikkaamasa sukulaisia, tehty musiikkikeikkoja ja - pyöräilty! Kuten taisin viime kirjotuksesa kertoa, osallistuin eilen ja tänään pidettyyn pyöräilytapahtumaan joukkueemme kanssa. Pyöräilin 24:stä osuudesta kaksi osuutta, mutta oli siina minulle ihan tarpeeksi. Matkaa per lenkki tuli n. 19km. Tein kummatkin lenkit 50 minuutissa, ja keskisyke huiteli kummallakin 160:n paremmalla puolella.. joten aik kovaa tuli mentyä. Tosin reitin maasto on todella mäkinen, että kyllä ne sykkeet siitäki syystä oli koholla. Ei kerenny edellisestä palautua ko jo toinen tuli taas. Mutta, olen todella iloinen että sain osallistua tähän hienoon tapahtumaan! Fiilis oli upea, lyhdyt valaisivat yöosuuksien pyöräilijöitä ja sää oli hieno. Mitä muuta olisi voinut toivoa? Tänään on sitten palauteltu kroppaa moisista koettelemuksista. Viime yönä tulin tältä toiselta osuudeltani kotiin 4.30 aikaan

No mitäpäs muuta.. niin, opiskeluissani alkaa taas uusia opettelun aiheita, ja uudet haasteet tieysti hiukan jännittää. Mutta suhtaudun toistaiseksi positiivisesti tulevaan, ja yritän jättää turhan jännittämisen pois. Kun aiemmin täällä kirjoitin, että pelottaa, miten liikunta ja koulun alkaminen taas sulautuvat yhteen, niin ainakin tällä kuluneella viikolla onnistuin limittämään muutaman lenkin melkein joka päivälle. Tykkään käydä lenkillä päivällä, ja lukujärjestyksestä onneksi löytyy muutama tämän mahdollistava aukko. Joten suhtaudun tähänkin positiivisesti :)

Asia, joka mun pitäs saada kuntoon, on tuo tavoitteen asettaminen. Nyt mulla ei oiken oo mitään välitavoitetta, päätavoite ainakin toistaiseksi oli siis päästä 65kg:n. En ole oikein uskaltanu laittaa uutta välitavoitetta kun en oikein tienny, miten koulun päiväjärjestykset muotoutuu. Täytyypä miettiä asiaa sitte uuemman kerran.

Nyt, hyvää sunnuntaita kaikille ja palataan asiaan! :)