Näin voi todeta Essi Wuorelan "Naimisiin" -biisin sanoin :) Ja tosiaan, viikon päästä tasan on se suuri ja odotettu hetki! Voisin tässä vähän valaista tämänhetkistä tilannetta häiden suunnittelun ja järjestelyjen suhteen.

Kaikki alkaa olla pikku säätöjä vaille valamista. Eihän sitä ikään tiedä että mitä vielä tulee etehen, se voi olla että häitä edeltävänä päivänä vielä iskee katastrofi, mutta sitte täytyy vaan selviytyä siitä :D Nämä asiat vielä on tekemättä/puuttuu:

 

- Tilatut saippuakuplat on vielä matkalla (meillä ei heitetä riisiä)

- Mun puku haetaan ma tai ti korjausompelusta

- Häälehtiä täytynee tehdä muutama lisää

- Meidän oman pöydän kynttilät puuttuu

- Yks kertakäyttökamera puuttuu (kaupassa ei ollu ku 2kpl jäljellä :/ )

- Hääjuhlan ohjelmanumerot on vielä vähä auki

 

Tuosta hääjuhlan ohjelmasta sen verran, että meillähän ei varsinaista ohjelmaa sinänsä ole, vaan mennään ihan vapaalla meiningillä. Puheita tulee luultavasti ainaki yks, ja puheetkin saa tulla sillon kun puhujaa huvittaa puhua. Kyllä me tehdään ohjelmasta semmonen noin-runko häätilan seinälle, jotta porukka tietää mitä oottaa, koska osa ei esim. varmastikaan tiedä että meijän häisä ei oo yhtään leikkiä. Mutta on toki musaesitys (mikäli sisko on parantunu flunssasta, tällä hetkellä hänellä ei oo ääntä lainkaan :( ) ja häähitaan tanssiminen sekä kakunleikkaus, ja sukkanauhan heitto :D Kimppua en sittenkään taida heittää, kun en saanut sitä haluamistani kallan kukista jotka siis ei säily. Nyt ku kimppu tulee valkosista ruusuista, haluan sen sittenki kuivata. Voihan sitä ostaa vaikka valkosen ruusun ihan yksittäisenä ja heittää sen :)

Käytiin eilen kirkossa papin kans palaveeraamassa ja samalla katottiin kaikki mistä tullaan ja mihin mennään + harjoteltiin kerran sormusvala. Tuo reissu kyllä konkretisoi lähestyvät häät todella hyvin, oltiin ihan liikuttuneessa tilassa eilen miehen kans koko ilta <3

Jaa-a, mitähän muuta. Sain tänään tehtyä häälehtiä ja sitten sellaisen ison seinäjulisteen missä on mun ja miehen koulukuvia vuosien varrelta. On sitten vähän vieraille katseltavaa ympäristössä :) Taidankin jatkaa tässä askartelua. Meillä on hyvin yksinkertainen linja, ja se on ihan meidän tyylinen. Olen iloinen että häistä vaikuttaa tulevan meidän näköiset :)