Hei ja otsikonmukaisesti ihanaa maanantaita!

Kirjoitin ensin pitkän pätkän viikonloppuna tapahtuneesta "valaistumisestani" oman onnellisuuden suhteen, mutta poistin sen koska se alkoi mennä jo liian syvälliseksi Joten puhun nyt muista asioista.

Edelliseen kirjoitukseen päivitystä sen verran, että ongelmatilanne läheiseni kanssa on paljon parempi. Sain suuni auki ja nostettua kissan pöydälle, nyt hätä ei ole enää niin akuutti ja se on tosi hyvä.

Ja sitten taas asiasta appelsiiniin, kuntoilut viimeviikolla meni ihan hyvin, korvasin muutaman juoksuohjelman lenkin toisenlaisella liikunnalla. Kävin mm. siskoni kanssa urheilukentällä treenaamassa vähän keihäänheittoa, viimeisestä kisastani on 4 vuotta aikaa joten täytyi käydä vähän verestämässä vanhoja muistoja :) Siskonihan heittää keihästä vielä ja urheilee muutenkin kilpailumielessä. Nyt täytyy myöntää, että hiukan harmittaa kun aikanaa lopetin heittämisen. Olisin tarvinnut valmentajan ja aikaa + tilat keihään treenaamiseen silloin, ja kun motivaatio muutenkin oli keskittynyt silloin ihan muihin asioihin niin en nähnyt mielekkääksi jatkaa kilpailua. Mutta toisaalta olen saanut sen tilalle vaikka mitä muuta ihanaa, joten en harmittele sitä niin kovin paljoa.

Punnituspäivä oli tänään, ja paino on taas tullut alaspäin. Vähän mutta kuitenkin! Jos joku ihmettelee hidasta painonpudotusta, niin hänelle tiedoksi, että pääideani on kohottaa kuntoa ja saada parempi olo liikunnasta, vasta sivutuotteena tulee painon pudotus. Minulle painonpudotus ei välttämättä tarkoita laihaa kroppaa, se tarkoittaa lihaksikasta vartaloa. Eli vyötärönympärys ei minun projektissani ole 1. tavoite. 1. tavoite on voimakas kroppa jossa jaksan vuodesta toiseen ja tietysti se myös näyttää hyvältä :) Eihän ulkonäön muutosta voi kokonaan pois sulkea. Kuka meistä ei tahtoisi näyttää hyvältä?

Minulla on nyt kaksi viikkoa aikaa päästä välitavoitteeseen, eli alle 69kg. Matkaa tuohon tavoitteeseen on -300g.

Mutta  nyt on pakko lopettaa jorinat ja suunnata aamupalalle (joo, kello näyttää puoltapäivää mutta kesälomalaisen aikataulut menee miten menee xD), laittaiskohan sitä oiken puuroa? Ruisleipäki houkuttas, no mutta eikun tutkimaan ---->

Mukavaa alkuviikkoa Teille kaikille!!