Hei vain!

Kirjoittelen taas, kun koneelle eksyin. Ilma on kuin morsian, pieni pakkanen ja AURINKO paistaa aina välillä hiukan! Tosin nyt tähän aikaan se alkaa jo painua mailleen, päivä on vielä kovin lyhyt. Mutta se pitenee joka päivä! Odotan sitä aikaan, että kun lähdetään kouluun/töihin, on valoisaa, ja sama juttu kun palataan kotiin. Toistaiseksi kaikki tämä valoinen aika menee sisätiloissa opiskellessa tai töissä.

Aika tuntuu menevän taas jotenkin niin nopeasti. Kohta tammikuukin on jo ohi! Häihinkin on enää alle 150 päivää :) En ole ainakaan vielä ressannut häistä sen kummemmin, enkä aiokaan. Toisaalta meille tulee pienet häät, mutta ei se sitä tarkoita, etteikö niissäkin oma järjestelemisensä olisi. Nyt on ainakin hääpaikka jo varattu, kirkko ja pappi varattu, hääpukuni on tilauksessa, ja kutsukorttien sisältö on jo mietitty. Seuraavaksi aiommekin valmistaa kutsukortit, vaikka ne lähetetäänkin vasta huhtikuussa. Mielestäni kuitenkin kannattaa tehdä kaikki, minkä voi, etukäteen. Vieraslistakin on jo selvillä :) Lisäksi minulla tulee koulussa aina maalis-toukokuun välisenä aikana ihan järkyttävä tutkinto- ja tenttiaika, joten sille ajalle en halua jättää mitään "ylimääräisiä" hääjärjestelyjä (lue: niitä joita voi jo tehdä etukäteen).

Hääjutut sikseen, tänäiltana on luvassa pihvi-ilta ja viininmaistajaiset ystäväpariskunnan luona, nam! :) Tykkäämme järjestää aina välillä tällaisia ns. teemajuhlia arjen piristykseksi. Tosin viinit täytyy jättää siinä määrin rauhaan, että saamme itsemme kuosiin huomenna, kun olemme kummeina sukulaisen lapselle <3 No, eipä ole tapana juoda itseään kaatokänniin oikein muutenkaan koskaan, joten eipä huolta sen puoleen.

Jaa-a, pitäisiköhän lähteä touhuamaan jotain järkevää? :D Siivoiltu ollaan jo, pesty pyykkiä ja tehty lumitöitä. Joten hyvillä mielin voi lähteä rentoutumaan ja nauttimaan illasta. Mukavaa viikonloppua teille myös, ihan jokaiselle!