Hei kaikki vuodattajat!

Nyt täytyy sanoa että ensimmäistä kertaa tympii enempi ko aikasemmin (tai nyt ainaki myönnän sen ääneen).. Paino on nimittäin tullu taas edelliskerrasta ylöspäin. Syy siihen on viimeviikko, jolloin vietimme mieheni kanssa viimeistä lomaviikkoa ja kävimme mm. laivalla ym.. joten en ehtinyt pitää kiinni kunto-ohjelmastani. Tiesin että tällainen viikko on tulossa mutta sitä en vielä osaa, että kun liikuntaa on vähemmän, osaisin myös syödä vähemmän. Ja pitihän laivalla syödä buffetissa niin että napa ruskui.. mutta en kadu sitä syömistä niinkään, kun ei se nyt sinänsä mitään aivan mahdotonta ollut, kadun sitä etten ehtinyt liikkumaan.

No mutta nyt minulla on aikaa pari viikkoa treenata säännöllisesti, kun mieheni aloitti työt  (voin taas treenata aamulla/päivällä). Syksy pelottaa.. Tämänhetkisen tiedon mukaan on tulossa taas entistä raskaampi kouluvuosi (siihen liittyy myös hyviä asioita sillä näillä näkymin saan alani töitä loppuvuodesta ) ja pelottaa, miten saan liikunnat ja syömiset pysymään laadukkaina. Olen stressisyöjä, ja se on p*seestä ja pitäisi opetella siitä pois. Kesä on ollut helppo koska ressiä ei oo ollu mutta syksy todella pelkättää. Tiedän nimittäin myös sen että en jaksa fyysisesti enkä varsinkaan henkisesti ellen liiku myös talvella.

Huomasin myös sellaisen asian, että liikuntakoukku katoaa yllättävän helposti. Olin jo huomannut jääneeni hiukan koukkuun todellakin liikuntaan, siis että päivittäin mieleni oikein teki lähteä lenkille, mutta nyt viikon tauon jälkeen on aivan eri ääni kellossa. Ei millään huvittas ja kun lukemat puntarillaki oli mitä oli..

NYT otan itseäni niskasta kiinni ja lopetan edellisen kaltaiset puheet tältä kerralta. En ajattele yhtään enempää kun sen että lenkille meen ja se on vissi. Otan viimeviikon vaikkapa palautumisen kannalta ja nyt jaksan entistä paremmin liikkua.

Nyt tuli paljon vuodatusta.. TSEMPPIÄ KAIKILLE ITSENSÄ KANSSA PAINIVILLE!!