Huh hei vaan ja urheilullista aamua kaikille!!

Teinpä tänä aamuna jotain mitä en ole juuri koskaan tehnyt - ainakaan vapaaehtoisesti! Nimittäin lähdin aamulla klo 8 jälkeen lenkille!! :D Olen aamuntorkku ihminen ja yleensä lomalla nukun vähintäänkin 10 saakka. Nyt en kuitenkaan syystä tai toisesta saanut unta enää miekkosen lähdettyä töihin, ja hetken lukemisen jälkeen iski yhtäkkiä armoton inspiraatio lähteä lenkille!

Onneksi tottelin inspiraatiotani ja lähdin, oli meinaan kyllä melkosen mahtava tunne kropassa lenkin aikana ja jälkeen. Kilpaurheiluaikoina välttelin aamu-urheilua mikäli pystyin, koska lihaksistoni ei herää kuin lähempänä puoltapäivää vasta. Nyt olo oli varsin erilainen, ja olin NIIIIIN onnellinen:D Vähä vajaan tunnin lenkin vedin kävellen+hölkäten ja keskisykkeetkin sain pysymään kohtuullisesti 140 paikkeilla. Voi että kun saisi tästä tavan, pelkään että syksyn tullen opiskelujen alettua lenkit alkavat jäädä koska kouluni on päivä- ja iltapainotteista. Jos saisi itsensä aamuisin lenkille, olisi homma sitä myöden hoidossa. Tähän tietysti tarvisi huiman määrän itsekuria, jota tälle naiselle on annettu ainakin tämän asian suhteen ihan liian vähän

Lenkkien kestoa olen yrittänyt saada pidennettyä, ettei aina menisi vaan se 30 minuuttia. Pyöräillen saan yleensä ainakin tunnin menemään ja mikäli saisin vielä aamunkaltaisia lenkkejä kävellen+hölkäten, alkaisi peruskestävyyslenkit olla kunnossa. Hölkkää aloittelen taas pitkän tauon jälkeen ja on kyllä mentävä ihan tosi hiljaa ettei sykkeet nouse liian koviksi. Tosin ei se minua haittaa vaikka vauhtia ei olekaan, nautin hommasta paljon enemmän hiljalleen juostessa kuin verenmaku suussa.

Ruokahommista sen verran että olen pikkuhiljaa oppimassa siihen että syön vain sen mitä tarvitsen kutakin ateriointikertaa kohden. Ennen tuli vedettyä santsiannoksia ja lopulta havahduttua ähkyyn, mutta nyt olen alkanut oppia tunnistamaan milloin vatsani on tarpeeksi täynnä. Tosin joskus sattuu lipsahduksia, mutta en haluaisi ottaa siitä niin kovaa ressiä, kun ei tässä mihinkään missikisoihin olla valmistautumassa. Itse en todellakaan kannata sellaista ruokavaliota, missä KAIKKI herkut kielletään KOKONAAN. Itseni tuntien moista ohjelmaa noudattaen olisin hetken päästä takuulla painavampi kuin ikinä ennen. Kaikki kiellettyhän on tunnetusti niin paljon parempaa kuin muu..

Sen sijaan yritän opetella KOHTUUTTA, mikä sekin on ihan prkleen vaikiaa välillä. Kun on tottunut vanhoihin tapoihin. Eniten ehkä ruokavalion keventämistä hankaloittaa rakas miekkoseni, joka on ihan valtavan hyvä ruuanlaittaja! Se on hänen harrastuksensa, ja niimpä meillä usein onkin kaikenmaailman pihvejä ja spagettikastikkeita ym kun on hänen vuoronsa kokata. Hyväähän se on, mutta LIIAN hyvää :D Taas se kohtuus, ja kaikki on hyvin. :D

Tällaista pohdintaa ja vuodatusta tällä kertaa, odottelen miekkostani töistä ja pyyän mukaan kirppareita kierteleen perjantain kunniaks! :) (Erityisesti guitar hero -pelejä etitään ps2:lle :D)

Viikonloppuja kaikille!!