Näin se on tosi, että päivät hupenee. Onneks on nuo häät tuolla odottamassa, kun tämä kevät on kyllä tosi raskas koulun ja työn puolesta niin henkisesti kuin fyysisesti. Itsestä huolehtiminen tahtoo välillä unohtua, kun stressi ja kiire painaa. Mä varsinki olen semmonen että kaikki ressi ja jännitys näkyy kropassa, niskat on jumisa ja lihakset kireet, ryhti huononee, tulee selkäkipuja. Ja ku kiire yllättää, mistä yleensä sitä aikaa töille ja koululle revitään? No liikunnasta ja kaikesta siitä, mikä pitäs pollan ees jotenki kasassa. Viimeisenä vitsauksena sain viime viikonlopulla migreenin, jonka kokonaiskesto kaikkine lisäbonuksineen oli 2-3 päivää. Hierojalle pääsin onneksi ja alkoi paikat aueta. Melkoisen kireäksi olinkin ne saanu.. Nyt yritän pitää huolta säännöllisellä venyttelyllä ettei paikat pääsis taas yhtä huonoon jamaan.

Hääjutuista sen verran, että vein toissa päivänä sormuksen kultasepälle uudistustöitä odottelemaan! En malta odottaa, että näen millainen siitä tulee! Otan siis vihkisormukseksi mummuni vihkisormuksen, ja halusin jättää mummun ja papan vihkivuoden kaiverrukseen, se kun on vuodelta 1932. Mummu antoi sormuksen aikoinaan äidilleni, ja koska äitimmekin on kuollut, kysyin siskolta josko saisin ottaa sormuksen vihkisormukseksi. Uudistustyönä sormukseen lisätään hiertämällä yksi väritön kivi. Halusin säilyttää sormuksessa sen oman ilmeen, mutta halusin siihen myös jotain pientä "omaa". Kiviä voi lisätä sitten vaikka lasten lukumäärän tai yhteisten hääkymmenvuosien merkiksi.

Hääpuvun pitäisi tulla parin viikon päästä, ja sitten pääsen alusvaateostoksille. Sain lahjakortin alusvaateliikkeeseen jouluna, ja se sattui juuri hyvin niin että voin hankkia kunnon alusasun hääpuvun alle. Kohta saadaan hakea myös esteettömystodistus, tai saisihan sen hakea jo nyt mutta en luota siihen että se pysyy tallessa niin kauan :D Oon nähnyt nyt pariin otteeseen painajaista häistä että olen yhtäkkiä herännyt hääpäivään ja tajuan että kello on jo 12 ja kampaaja-ajat ja meikkiajat on jo menny, pukua ei oo ja miehen sormus puuttuu :D kaikki asiat siis on oikeesti hallinnassa, eikä me ressata ainakaan vielä yhtään, mutta kaipa se kuuluu tähän prosessiin vähän pelätä että miten käy :D

Jaa-a, eipäs mulla varmaan mitään muuta. Tekis mieli lähteä vähän hölkkäämään/kävelylle ennenku mies tulee töistä, katsotaan saanko itestäni irti. Ei ressiä!! :)