Piti tulla katteleen että onko seuraamiini blogeihin tullu päivityksiä, ja samalla aattelin kirjotella ihtekki kuulumisia taas vaihteeks. Häihin on 4 yötä! :) Tässä vaiheessa kun aletaan olla loppusuoralla järjestelyjen ym. suhteen, voisin todeta että nämä on olleet ehkä yhdet ressittömimmistä juhlista mitä ikinä oon ollu järkkäämässä, ja n'ää on sentään omat häät! :D On ollu aivan mahtavaa, että ollaan saatu järjestää justiin semmoset häät ko ihte haluaa. Pienet ja tunnelmalliset. Ei velvollisuussukulaisia. Ei "turhia" kukkahörsyjä ja pitsiunelmia. Ku ne ei oo meijän tyyliä niin ei niitä tarvi olla. En käsitä miks nykyään kaikki kauhistelee vaikka sitä että "eikö teille tuu kukkia pöytiin"? No EI TULE, kun meillä niiden tilalla on kynttilöitä joista me pidetään paljo enempi. Ja nyt haluan korostaa että jokainen saa tehdä häissään omat päätöksensä kaiken suhteen, mutta pointti on se että tulee morsiusparin näköset häät. Että niitä kukkia, tai jotain muuta, ei tarvi laittaa vaan sen takia että ne KUULUU häihin. No, onneks tämä vuodatus on turhaa meidän vieraiden suhteen, he onneks on itekki saman ajatuksen takana tässä asiassa.

Sitte ihimettelen sitä että ihmiset ressaa aivan järkyttävästi häiden järjestämisestä. Toki ymmärrän, että kun kutsuu sen 200 ihmistä niin on siinä jumalattomasti järjesteltävää, mutta nyt en meinaakkaan semmosta ressiä, vaan ressiä tyyliin "kaiken pitää olla täydellistä" ja "jos sataa niin kaikki on pilalla" ja sittekö joku asia menee päivän aikana erilailla ko on suunnitellu niin kaikki on päin helevettiä. Tätä en tajua, eihän MIKÄÄN päivä elämässä oo semmonen etteikö jotain yllättäviä käänteitä vois tulla. Ja sitä paitsi häiden pitäs olla tietääkseni ihan ilonen tapahtuma, joten miks se pitää myrkyttää järkyttävällä ressaamisella siitä että joku asia epäonnistuu? No, jälleen kerran tapansa kullaki, mutta kuulostaa vaan niin oudolta.

Meijän häisä on tarkotus kokoontua vihkimisen jälkeen lähimpien kanssa syömään juhla-ateria, ja sitten nautitaan kesäillasta ja toistemme seurasta erinäisten pikkuviihdykkeiden kera. Kakkukahvettakki juodaan ja syödään, ja tulee pari musiikkiesitystäki. Juhla-aika on rajattu muutamaan tuntiin, jatkoille menevät voi jatkaa bileitä sitte ravintolan puolella. Jonku mielestä tämä voi kuulosta tylsältä, ja aatteleppa, ei oo ees alkomahoolia tarjolla! Järkyty! :D Erinäisistä syistä päätettiin olla ottamatta alkoholia häihin lainkaan, ja siihen on painavat perusteet. Tokihan sitä nyt saa jos haluaa, mutta jokainen hakee sitten itse sitä baarin puolelta. Kaiken kaikkiaan ollaan järjestelyillä pyritty tunnelmallisiin ja kotoisiin häihin, joissa lähes jokainen tuntee toisensa ja uskaltaa olla oma itsensä. Rentoa, mutta silti arvokasta. Se on meijän mielipide. :)

Voi olla että en ehdi tänne enää ennen häitä, mutta ilmottelen kyllä sitte jälkeenpäin. Raskausrintamalla ollaan edetty viikolle 16+0, ja mahakin on jo tullut jonkin verran näkyviin. Sen verran että porukka ei vielä tohi suoraan kysyä mutta kun on sanottu niin ovat kertoneet "katsoneensa mahaa siihen malliin" :D liikkeitä en vielä ole tuntenut. Rakenneultraan on aikaa nelisen viikkoa, ja seuraava neuvola on ensiviikolla. Sitten onkin jo juhannus! Voi että, kesä on ihana!