Heip ja alkuun jo varoitus että ei varmaankaan tuu mitään kummempaa tekstiä tänään!

Ensinnäki, normaalisti en olis kotona tähän aikaan, vaan iloisesti koulun penkillä istumasa. No, jonkin sortin lämpöily/raskas olo/kurkkukipu/tukkonen nenä -epidemia valtas mut pari päivää sitte ja tänään on semmonen epämiellyttävä olo. Vähä joka paikkaa kolottaa ja kivistää ja misään ei oo hyvä, kurkkuki on kipiä jne. Mutta ei voi mitään, sinänsä mulla ei kotona oloa vastaan oo yhitkäs mitään, mutta olis kauheen kiva touhuta kotona jotain, mutku ei oikein jaksais sitäkään tehä niin tässäpä tämä päivä taas mennee tuonne puol 2 saakka peräpukamia kasvatellen.. ;D

Ja sitte siirrytään tähän rääkymispuoleen, eli MIKS NÄÄ PAKKASET VAAN JATKUU JA JATKUU??! Mua tympii jo ihan kympillä tämä talavi! Kesä, tai ainaki kevät, TUU JO!!! Mua tympii nää pakkaset siks myös, että mun pitää aina kävellä kouluhun ja sinne on matkaa n. 3km/suuntaansa. Ei sinänsä matka eikä mikään, ja tykkään kyllä kävellä, mutta nää pakkaset tekee siitä hiukan haastavaa mukavuudenhaluselle ihmiselle.

Viime kesänä päätin, että en kertaakaan valita kuumuudesta. Samaa periaatetta aion jatkaa ens kesänä! Kun en tykkää talavesta niin kovin paljo, niin siitä ny voi vähä valittaa, mutta kesästä en jumalauta valita ku sitä ootan kieli pitkällä! Pääsis taas juoksemisen makuunki, tai ainaki lenkkelyn makuun. Talavella ei kiinnosta urheilu, ei sitte yhtään.

No joo, jokohan tää valittaminen riittäs tältä erää, toivottavasti ens kerralla paremmat fiilikset! :D