Huih, mihin aika on menny? Nyt ollaan jo 18. raskausviikolla menossa! Tänään oli 4. neuvolakäynti, viime käynnistä olikin jo kuukausi aikaa, samoin seuraavaan käyntiin on taas kuukauden tauko. No, kylläpä siellä sitte loppua kohen saaki käydä oikein urakalla..

Arvot oli hyvät, hemoglobiini 131, verenpaine 132/66 ja painoa on tullu lähtöpainosta 1-2 kg riippuen että mikä se lähtöpaino nyt oli. (Mittasin ennen ekaa neuvolaa mummolan vanhalla vaakalla ja eka neuvolassa tulos oli 2kg enempi ku mummolan vaakalla).

Vauvelin syke löyty alavatsalta pitkän etsimisen jälkeen, se oli hyvin piilossa :D 145 oli vauvan syke tällä kertaa.

Seuraava etappi on rakenneultra 11.7, ihanaa päästä näkemään pikkuinen, ja tietysti tarkistamaan että kaikki on hyvin rakenteellisesti. Vielä en tunne liikkeitä, joten siks nuo pitkät neuvolavälit hirvittää kun ei voi olla varma että siellä ollaan elossa. Mutta mahan kasvusta (on nyt ottanu spurtin) päätellen joku sielä ainaki kasvaa :D kaikista ihaninta on, että ultraan pääsee myös mies mukaan, hänellä alkaa kauan odotettu kesäloma samana päivänä :) Ihana aloitus lomalle, päästä näkemään esikoinen mahassa!

Olo on ollut tosi hyvä (koputtaa puuta) ja oon pystyny elää normaalia elämää. Kahviakin oon juonut jo pari kertaa, tuli oikein himo yhtenä päivänä, ja eipä siitä haittaa ole kun meikäläinen keittää niin laihaa kahvia ettei sitä oikeasti voi edes vieraille tarjota :D mun kahvin annosteluohje on seuraava: 4 kuppia vettä, 2 mitallista kahvia! :D Eli puolet aina vesimäärästä, ja mitta on tosi pieni :D mä oon vaan tottunu siihen, eikä puhettakaan että voisin jotain huoltoaseman pannunpohjaa juoda! Hyi helevetti, maha sekasin välittömästi :D

Asiasta viidenteen, sain hankittua kesäkukkiakin, kun häät on nyt ohi ja voi keskittyä kesään :) löydettiin siskon kans 2 aivan mahtavaa Daaliaa, ne makso 2e/kpl ja sitte pari orvokkia takapihan pöytää koristamaan sekä etupihalle vieraita vastaanottamaan.

Tuulisin terveisin toivotan ihanaa keskiviikkoa (saunapäivä, jee!) ja meen tekeen miehelle ruokaa :)