Näinkin syvällisissä tunnelmissa tänään! :)

Olen vähän nuhasen oloinen joten jäin kotiin tänään kouluun menemisen sijaan. En kuitenkaan ole levänny laakereillani, koska tein tänään yhden ison oppimistehtävän opettajaopintoihin liittyen, ja nyt aloinkin tuon tehtävän myötä miettiä että mitäpä sitä haluais elämältään? Lähinnä ammattillisia asioita mietin, mutta muutenkin.

Valmistun siis AMK:sta musiikkipedagogiksi parin vuoden päästä. Saamme opettajan pätevyyden, mutta se ei ole aineenopettajan pätevyys. Haluaisin ehkä tulevaisuudessa opettaa musiikkia peruskoulussa/lukiossa. Siihen tarvitaan maisterinopinnot (jos siis haluaa olla pätevä ja saada "oikeaa" palkkaa.. :D). Joten ehkä joskus täytyy lähteä opiskelemaan musiikkikasvatusta jonnekin yliopistoon.. en tiedä :) Eikä tarvikaan vielä tietää. Kunhan nyt tämän koulun saa alta pois ensin.

Elämältä haluaisin muuten tasapainoisuutta, perhettä, turvallisuutta, iloisuutta ja elämänmakuisuutta. Kolhuja tulee aina, on vain opittava selviytymään niistä. Perheen tuella.

Kävin tällaisella sivulla kaverin ohjeistamana: http://futureme.org/  Siellä saa kirjoittaa itselleen tulevaisuuteen kirjeen! Ja tuo kuulemma toimii, toinen koulukaveri oli testannut. Sähköpostia siis pukkaa menneisyydestä valitsemanasi päivänä. Pistin kokeeksi vuoden päähän testin, oon vähän pessimistinen sen suhteen että toimiiko toi oikeesti :D Ja toisekseen, mun sukunimi vaihtunee nyt siis kesäkuussa, joten uusi sähköpostikin pitää luoda aika pian sitten. Mutta ideana erittäin hauska :)

Tekis mieli järjestää hääjuttuja, mutta kun ei ole mitään järjesteltävää! :D Me ollaan tehty melkein kaikki mitä tähän mennessä on voinu tehä. No ensviikolla käyn alusvaateliikkeessä katsomassa hääpuvun alle sopivaa alusasua, sain mieheltä joululahjaksi lahjakortin sinne :) ihana mies. Valitin sille kerran loppukesästä ilman taka-ajatuksia kuinka mulla ei koskaan ole ollu varaa käydä kunnon tissiliivikaupasa, että tissit rupsahtaa ennen aikojaan varsinki ku minäki valitettavasti omistan tämmöset järkyttävät turvatyynyt. Niin mies sano siihen että kyllä sulla vielä joskus on varaa (viittas siihen että sit ku joskus valmistuu ja saa töitä) niin totesin vain että siihen mennesä vahinko on jo tapahtunu, niin taisi mies tuosta säikähtää ja oli hankkinu tosiaan lahjakortin sinne liikkeeseen! :D Että nyt minäki uskon että kyllä ne miehet kuuntelee, mutta jos olisin tarkotuksella valittanut siitä niin ei varmaan olis ymmärtäny. Aito huoli riippuvasta etuvarustuksesta tehos siis mieheenki, ja ilmeisesti on siis tärkiää hälle tuo tissien olemassa olo :DD

Mutta eipäs siitä sen enempää, jos tekis muutakin kuin istuis koneella. Aurinko muuten tuntui jo lämmittävän ihoa kun keittiössä olin, ihana tunne!!