Oon toki kuullut näistä tilanteista joissa raskaana olevan mahasta tulee julkista omaisuutta, jota kuka tahansa tutuista tuntemattomiin voi tulla käplimään sillon kun niitä sattuu huvittamaan. No, lähinnä itse olen suhtautunut näihin juttuihin sillä meiningillä että mikäs siinä, jos nyt kuitenkin ihan kohteliaasti sitä mahaa taputtelee. No, ainahan tietenki on sitte poikkeuksia, ja yks niistä sattu meikäläisen mahan kohalle heti ensimmäisenä taputtelijana. Eräs alkoholisti sukulainen oli kovassa jurrissa, kieli ei kääntyny suusa ja sitä tyypillistä ärsyttävää alkoholistin puhetta oltiin jo jonkuaikaa kuunneltu. Sitte se tempasee yhtäkkiä tuolistaan ylös ja muitta mutkitta kaivaa kätensä mun mahaläskien sekaan. Kiitos.

Niin, jotenkin tuntuu siltä että jos sitä mahaa olis, niin sen taputtelu olis jotenki loogisempaa. Mutta kun ei meikäläisen mahasta vielä osaa ees sanoa että oonko lihonu vain vai onko sielä vauvaki. Niin, tuntu siltä että se ennusti mun mahaläskeista kumpi tulee (tämähän tietysti sitte on se kiinnostavin asia että kumpi tulee) ja mahaläskini kertoivat hänelle ilmeisesti tytön tulevan kun se jotain sen kuulosta sönkötti.. Ah ja voih..

Toistaseks kaikki muut on suorastaan varoen kysynytkään mitään koko raskaudesta. Anoppi ei oo kommentoinu asiaa millään tavalla mun kuullen, mutta appiukko (ovat eronneet vuosia sitte) on aivan ihana, sillä on niin positiivinen asenne lasten tulemiseen ja aina muistaa kertoa kuinka ihanaa se oli kun omia lapsia syntyi.

Yks hauska tapaus sattu kun oltiin kylässä appiukolla. Hänen joku kaverinsa oli siellä myös ja kun tuli raskaudesta puhe, niin hän alko kovaan ääneen julistaa että raskauden aikainen pahoinvointi ei oo mitään muuta ku naisten keksimä keino saada huomiota ja plaa plaa plaa :D Siinä vaiheessa kun ite halasin pönttöä ja aamupalat tuli ilosesti ylös, mietin tätä miestä. Jos olisin kärsiny sillon kovasta pahoinvoinnista, niinkuin jotkut kärsii, niin olisin varmaan motannu sitä ukkoa :D Ei mutta ihan tosi.. keino saada huomiota.. !

Me ollaan miehen kans siis toistaseks sitä mieltä että jätetään sukupuoli arvoitukseks syntymään saakka. On jotenki kiinnostavaa yrittää kuulostella kehon merkkejä siitä kumpi tulee, koska eihän ennen vanhaankaan ollu ultria ym. Mulla ei ole ainakaan vielä "tyttö- tai poikaolo", katotaan ilmaantuuko jatkossa semmosta selkeää oloa. Kiinalaisen raskauskalenterin mukaan olis tulossa poika, ja samoin ystäväni, joka "näkee" unissa asioita, sanoi pojan olevan tulossa. Ja tosiaan hän kertoi tämän unensa ennenkuin edes tiesi meidän odottavan! Tottakai sitä miettii että kumpikohan tulee, mutta vain uteliaisuudesta.

Harmittaa kun on jääny pitämättä päiväkirjaa raskaudesta, alkuvaiheilta on mutta nyt on muutama viikko menny ilman muistiinpanoja. No, josko täsä innostus ku saa nuo häät pidettyä ja pääsee sillä lailla kesän alkuun :)

Ihanaa keskiviikkoa!