Hei kaikki!

Pyydän anteeksi luvattoman pitkää taukoa kirjoituksissani! Koulun alettua on oravanpyörä pyöriny kuitenki siihen malliin, ettei aikaa ole tahtonut jäädä edes normaaleille kotiaskareille. Olen saanut tälle syksylle monta uutta opiskeluuni liittyvää projektia, joista on hyötyä myös työelämää ajatellen. Olen niistä todella iloinen :) Haasteita siis todellakin riittää koulumaailman puolella, mutta se on vain kehittävää.

Mitä kuntoiluuni tulee, pelkoni osoittautui oikeaksi. En ole mitenkään jaksanut koulun päälle enää lenkille. Lisäksi tällä hetkellä teen koulupäivän päälle iltoisin lähemmäs 6-tuntisia iltatöitä, joten eipä siinä juuri ehdi muuta. Mutta mikä mukavinta, paino on tullut alaspäin! En ole repsahdellut kuntoilemattomuuden aikana pahemmin, vaan jatkanut suht samalla mallilla kuin siihenkin saakka. Pyöräilen/kävelen koulumatkat (2-3km/suuntaansa) joten hyötyliikuntaa tulee ainakin viitenä päivänä viikossa. Sen vuoksi kuntonikaan ei ole ainakaan ihan nollatilanteessa.

Jouluun asti tulee olemaan varmasti aika kiirettä, mutta onneksi osa pisimmistä ja raskaimmista projekteista loppuu tämän kuun lopussa. Toivon vain, että saisin syksyn synkkinäkin hetkinä pidettyä itseni kurissa syömisen suhteen, ellei liikunnan määrä lisäänny. Tähän saakka en ole kieltänyt itseltäni mitään, mutta kummasti olen silti saanut painon tippumaan ainakin vähän. Se on mukavaa.

Nyt lähden hakemaan postia, sitten siivoilun pariin! :) Oikein ihanaa syksyä jokaiselle!