Kotona ollaan, eikä siinä muuten mitään mutta sairaana sekään ei oo kovin kivaa. Eli luultavasti se influenssa sai nyt minutki valtaansa, kuumeen nosti eilen ja kurkkukivun. Tänään kuumetta taas vähä enempi ja flunssaaki pukkaa. Kaiken lisäks VTI näyttää tulleen taas takasi, vaikka söin antibioottikuurin siihen. Prkl! Mulla ei oo ollu ku kerran kersana pissatulehus, ja nyt se sitte sen pukkas mulle. Ja näköjään kehitti vielä jonku kivan pikku kierteen. Laitoin koulun terkalle viestiä että saisikohan tähän uuden kuuren + mielellään tehokkaamman. Antibiootit kuluttaa elimistöä tosi paljon, joten mun logiikalla olis fiksuinta antaa kerralla kunnon lääkitys, ku kuitenki sama lopputuloshan siitä elimistölle tulee jos joutuu syyä monta huonompi tehosta kuuria. Voe voe.. yritän nyt litkiä sitte taas vettä hullun lailla. Ostin apteekista antibiootin tueks niitä helvetin kalliita karpalokapseleita mutta eipä niistäkään tuntunu olevan yhtään mitään apua.

No mutta, jos tänään buranan voimalla vähän jaksaisi järkätä hääjuttuja. Pitäisi soittaa yhdelle kosmetologille että pääsisiko sille meikattavaks hääpäivänä, kun vihkimispaikkakunnalla ei muita kauneuspalveluita kampaamoiden lisäks oo. Näin viime yönä ihan kauheen painajaisen siitä, että oliki jo muka hääpäivä ja kello oli jo ainaki 12, kampaaja oli menny multa ohi (klo8), enkä ollu muistanu tilata kukkia enkä kaiverruttaa/tilata sormuksia. Hääpaikalla mun puku oli täydellinen, mutta hetken päästä se oli niin iso että se tipahti mun päältä. Että semmonen katastrofiuni, enkä päässy ees naimisiin siinä unessa lopun viimein! :D:D On tässä onneksi vielä reilusti yli 3kk aikaa järjestellä häitä, isoimmat asiat on jo tehty, joten ei pitäs olla hätä :)

Niin, tuosta kosmetologista sen verran, että haluaisin sille meikattavaks koska en todellakaan osaa ite meikata mitään juhlameikkejä, ja haluaisin ainoana hääpäivänäni kuitenki olla sen näkönen ettei ne vähätki vieraat jokka on kutsuttu, lähtis pakohon minut näkiesä :D Ei mutta olisi kiva olla nätti :) Pitää tiedustella häneltä myös hintoja, että osaa varautua budjetissa siihen. Ja siks haluaisin oikein ammattilaiselle myös, että ne osaa tehdä kunnon pohjustukset meikille että se pysyy varmasti sen ajan mitä tarvii.

Kuukauden päästä mun pitäs saada hääpukuni! Se on juuri tekeillä. Nyt pitääkin lähtee suunnitteleen että mitäs kaikkee järjestelyä sitä tässä vaiheessa vielä voisi tehä. Jännää!! :)

Mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle!