Hei!

Huomasin juuri että jokakesäinen painajainen lähestyy - nimittäin terveydenhoitajan punnitus Ensiviikolla on mentävä uusimaan reseptiä ja samallahan se kiltti täti sitten punnitsee minut. Ennen tämä ei ollut ongelma, mutta viime kesänä kuulin ensimmäistä kertaa ulkopuolisen suusta aika masentavaa tekstiä.. eli paino oli silloin sen 74kg suurinpiirtein ja täti ystävällisesti ilmoitti että siitä ei sitte ylöspäin enää saa mennä. No en kai minä nyt haluakkaan painavemmaksi, mutta se hetki kyllä tuntui aika karsealta. En oikeastaan edes tiennyt painavani niin paljon, kun meillä ei tosiaan sitä puntaria ollut aiemmin enkä ollut oikein jaksanut huolehtia itsestäni muutenkaan. Lisäksi entisenä kilpaurheilijana ruumiinrakenteeni näyttää lähinnä rotevalta, kun taas toisella samanpituisella ja -painoisella tämä määrä kiloja saattaa näyttää paljon selvemmin lihavuudelta.

No oli miten oli, järkytyin kuitenkin melkoisesti. Että miten ihmeessä olin päästänyt ihteni siihen kuntoon. Itseinho lienee ollut sopivin sana siinä tilanteessa.

Jorisematta enempää tuosta tuskallisesta muistosta yritän nyt saada tsempin päälle jotta ensiviikolla en joutuisi samaan ahdistuneeseen olotilaan kuin viime kesänä. Oma puntarini näytti tänään aamupainoksi 70,6kg, eli ainakin pitäisi olla sen 4kg kevyempi kuin viime kesänä. Tosin ketuttaa nuo eri paikkojen puntarit, kaikki näyttää niin erilaisia lukemia. Hermostun kyllä totaalisesti jos terkan puntari näyttää yli 73kg!! Argh, on niin ärsyttävää tilittää muille omaa ulkonäköään ja siksi haluankin myös painoani alas tämän liikunnallisen kesän (ja loppuelämän) avulla.

Kanssasisaret, tsempataan toinen toisiamme eteenpäin tällä kivisellä tiellä, emme ole yksin kilojemme kanssa!!