Hyvää juhannuksen jälkeistä aikaa! :)

Toivottavasti kaikilla on ollut rattoisa juhannus! Omamme sujui mökkeillen ja sukuloiden eikä paljon ehditty kotona olla. Kuntoillakaan en ehtinyt kovin paljoa juhannuksen aikana, mutta en ota siitä ressiä koska viikolla kuitenkin jonkin verran sain liikuttua. Lisäksi tällä viikolla on tulossa runsaasti siivousta kun siskon rippijuhlat lähestyy ja suursiivoukset on aloitettava heillä. Tosin mökkeillessämme saatiin mieheni kans pari kertaa spurtata kuin 100 metrin pikajuoksijat konsanaan kun ampiaiset hyökkäs ;D alettiin grilliä sytyttää mökin pihalla niin savu ilmeisesti tunkeutu ampiaisen pesään mökin sisäkatolle ja nehän ei tykänny :D

Lupasin kuvia leipomistani korvapuusteista, tein niitä toisen kerran elämäni aikana ;D kyllähän ne ihan korvapuusteilta näyttää ja maistuu, vaikka ei ne niin hienoja ookkaan. Melkonen hommahan siinä vain on kun pitää tehä taikina kokonaan käsin kun emme omista mitään yleiskoneita. Yritän liittää sen kuvan mikäli kone ei jumita ;)

Tänään sain vihdoinkin ostettua henkilövaa'an! Biltemasta hain digitaalisen sellaisen. Saapa aloitettua tarkan painontarkastelun, tähän saakka toisten puntareilla käyny sillon tällön ja tulokset heittelee eri vaakojen mukaan joten ei kovin tarkasti ole voinut painoaan tarkkailla.

Lapsuudenystäväni ilmoitti eilen tulevansa tällä viikolla kihlattunsa ja siskonsa kera kyläilemään meille. Mukavaa todella nähdä pitkästä aikaa koko sakkia. Sitä silmällä pitäen siivosin sitten äsken koko huushollin ja pesin oikein lattiatkin parkettilattian kans on aina omat juttunsa ja on aika tarkka pidettävä joten aika harvoin tulee kunnolla pestyä. Mutta nyt on pesty! :)

Minä jatkan vielä hetken tasojen siivoilua ja sitten asennan pyörääni matkamittarin jonka ostin myös Bilteman reissulla :) Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! :)