Huh!

Nyt on sitten kouluarki taas alkanut. Edessä 3. opiskeluvuosi. Saimme tänään jo osan aikatauluista ja vielä tällä hetkellä näyttää ihan hyvältä lukkari. Ei hirveästi iltaopiskeluja, mikä on ehdottomasti paras asia koko touhussa. Viime vuosi alkoi sellaisilla 10-21 päivillä, oli vähän naatti olo kun kotio pääsi..   Näillä näkymin siis myös kuntoilulle pitäisi jäädä aikaa.

Tämän päivän lenkin kävin tekemässä heti koulusta päästyäni. Koulumatkathan taitan pyörällä, kestää 10min polkaista koululle. Joten hyötyliikuntaa tulee aina vähän. Mutta siis juoksulenkin tein koulun jälkeen ja oli nahkeaa.. söin kyllä koulussa lohikeittoa ennen lenkkiä joten sekin vaikuttaa, mutta tämä ihme flunssa odottelu on tympiää. Toista viikkoa kestänyt tunne että flunssa tulossa, pää raskas, räkää irtoaa mutta muuta ei tapahdu. Pari päivää saattaa mennä ihan hyvin ilman oireita. Tiedä sitten aina siitäkään että tohtiiko raskaita lenkkejä tehdä kun olo on mikä on, mutta menen aina sen päivän kunnon mukaan.

Kirjoitukseni on varmasti aika sekavaa, joten ehkä lopetan nyt suosiolla lörpöttämisen ja palaan asiaan myöhemmin :) Ai niin, nyt on pelko siitä että saammeko varaamaamme kissanpentua ollenkaan Kissan omistajilta on nimittäin joku vieras kollikissa käynyt hakemassa pentuja ja vienyt metsään. Toivottavasti omistajat nyt pitäisivät pikkuisista huolta, ettei kolli vie niitä.