Otsikon pointti on se, ettei näillä leveysasteilla enää paljon kesistä voida puhua, jos ei nyt lasketa muutamaa kunnollista hellepäivää. Mutta kun nyt sellaisia I H A N I A päiviä meille on annettu, paljastui karu totuus vaatekaapissani. En omista kuin parit kaprit (joista toiset puristaa perhanasti), kahdet urheilusortsit (jotka on niin kulahtanu ettei kehtaa kylillä pitää) sekä yhen kunnollisen topin ja pari t-paitaa. Ei siis hyvin mee :D Polkaisin sitte kaupungille H&M:ään metsästään sortseja - ja löysin! Aivan ihanat farkkusortsit, ja mikä parasta, kun sovitin kokoa 40 mikä nykyään on ollu ainut just sopiva koko, sortsit tuntu jopa hiukan löysiltä!!

Saattaa siis olla, että kiinteytymistä vatsan seudulla on tapahtunu, siinä mulla on kaikista pahin läskiläjä. Olin niin ilonen että ostin sortsit eikä maksanu ku kympin alennuksesa. Ostin myös sinisen topin, makso 5e joten halvalla sain ja olen happy :D

Nämä hetket on just niitä elämän pieniä iloja kun jotain yrittää saavuttaa, ja pääsee edes pienen tipunaskeleen lähemmäs tavoitetta. Nautitaan näistä hetkistä - meillä on niihin oikeus!