Heijssan vaan!

Se olis ny toukokuun alaku. Ja kylymästihän tuo alako, nytki näyttää mittari +4 astetta ja tuuli on rautainen. No, kyllä se sää siitä taas lämpenee, sitä vaan tahtoo usko loppua joka vuosi tähän aikaan ;D Forecan ennusteen mukaan tämä viikko menee kylmissä keleissä, vasta viikonloppua kohen päästään jopa 10 asteen lähettyville. Kävin tänään vähän kävelylläki ku heräsin niin aikasin miehen lähettyä töihin. Toppatakki sai olla päällä, eipä ois ollu liiottelua kalsaritkaan tuulihousujen alla..

Sitten muihin asioihin. Enää tämä viikko virallista koulua, perjantaina viiminen päivä opetusta! Jee :) Pari ensviikkoa onki sitte tenttiviikkoja, mutta ihan hyvältä näyttää aikataulu toistaseks ettei tarvi panikoida. Vielä ;) Huomena ja perjantaina olis pari näyttöä myös. En ole nyt jaksanu ressata noista pääainenäytöistä, ihme kyllä sivuaineet ressaa enempi. Ehkä siks, että nyt on viiminen kerta ku niistä tarvii tehä näyttöjä ja siks paineet on vähä erit ku normaalisti.

Sitte vielä hääasioita, eli käytiin eilen tilaamasa hääkakku ja kyllä me siitä ihan mieleinen saadaan :) Pitäs vaan löytää meidän näkönen kakunkoriste, mutta neki on ihan pirun kalliita! Ei haluttas semmosta perinteistä, vaan joku erikoinen olis kiva. Mutta nyt mä lähen kattoon tv:tä ja lepäämään, palataan taas :)