Oli ihan pakko pistäytyä tänne vuodatukseen koulupäivän keskellä. Mulla on tässä leppoisaa vapaa-aikaa (lue: tehtäviä olisi mutta aika menee koneella istuen) ennen viimeistä tuntia. Tänään on ollut kaunis ilma, paitsi että aamulla oli ihan pirun kylymä ja on vieläki, nyt on vielä tuuli kaverina pakkaselle joten lämpimästi saapi pukea.

Kävin eilen kaverin kanssa lenkillä ja tehtiin reipa 1,5h lenkki kirpeässä kevättalvisessa illassa. Koulukaverin kanssa on mukavaa jutella, koska hän on samassa jamassa kuin minä ja ymmärtää erinäisiä tilanteita ja kouluahdistuksia paremmin kuin joku muu kaverini, jotka eivät ole samassa koulussa. Eilinen lenkki menikin pitkälti meikäläisen märäjämiseen, kun yksi iso projekti pamahti tuosta noin vaan kaiken muun kiireen ja ressin keskelle. Toivottavasti saan asian sovittua, laitoin projektin järkkäävälle opelle viestin, etten voi osallistua mutta saapa nähdä.. Mulla on tällä hetkellä päällä yksi toinen iso työprojekti, ja se vie kaikki mehut mitä vaan ikinä irtoo. Se työ liittyy koulutukseeni, joten pidän sitä prioriteettilistallani aika korkealla. Harmi vaan, ettei kaikki opet näytä sitä tajuavan.. paasataan, että opiskeluaikana pitää tehdä alan töitä, jotta saa kerättyä työkokemusta. No, sitten kun niitä töitä kiven alta löytyy, niin ei, sekään ei oo hyvä, kun se vie liikaa aikaa opiskelulta. Argh, ahdistavaa!!!

Nukuin viime yön tosi huonosti erinäisten murheiden takia, mutta olen yllättävän pirteä vähäisestä unimäärästä huolimatta. Yleensä tarvin semmoset reippaat 9h unta jotta en muistuta ihan zombia, mutta nyt olo on pirteä n. 6h unillakin. Ehkä syynä on vitamiinilisä jota aloin ottaa tuossa pari-kolme viikkoa sitten. Oli jotenki semmonen olo että ei saa tarpeeksi vitamiineja. Olo on kyllä ollut nyt parempi. Hemoglobiinikin oli noussut huimasti kun kävin maanantaina mittaamasa. Vieläkö sais tän kusitaudin pois niin kaikki olis paremmin ku hyvin! Lääkekuuri menossa ekaa päivää.

Enää on 129 yötä häihin! :) Hullua, jouluna 2009 päätettiin häävuosi ja -ajankohta, ja sillon tuntu ihan sairaan pitkältä ajalta, nyt ollaan jo tässä! Aika menee välillä hitaasti ja välillä pelottavan nopeasti, riippuu vähä mitä oottaa.

No, nyt voisin kyllä alkaa lukemaan toisten blogeja, ne on usein mieltä virkistäviä ja antaa uusia ajatuksia. Ihanaa, aurinkoista päivää jokaiselle!