Tervehdys!

Pitkä väli on edellisestä kirjoituksesta, ollaan oltu kesälomareissussa. Siskon rippijuhlien jälkeen lähdettiin Helsinkiin ja oltiin siellä eiliseen saakka. Säät oli ihan mahtavat, tosin niiden mukana tietysti tulee varjopuoliakin, kuten hirmuiset määrät ötököitä. Olimme ensin mökillä pääkaupunkiseudulla, ja siellä mua puri yhden illan aikana yli 30 paarmaa!! Seuraavana päivänä huomasin ettei toinen nilkka ja polvi taipunut turvotukselta. En oo ikinä nähny semmosta turvotusta missään, varsinkaan pelkän paarman aiheuttamana. Oon kyllä tosi allerginen jo hyttysellekki että eipä kai siinä mikään ihme sitten ollu vaikka vähä turpos kun noin monta pääsi puremaan.

Reissun aikana ei ainakaan tarvinnut pelätä että paino- ja liikuntaprojekti menis puihin, sillä kävelyä tuli kolmen päivän aikana ainakin 30km. Syöminen jäi myös vähemmälle kuin normaalisti, sillä helteellä ei ruoka maistu ihan niin hyvin kuin kylmemmällä säällä, ja juotua tuli kuitenkin niin paljon että vatsa oli sinänsä "täynnä". Innoissani tänä aamuna loikkasin punnituspäivän kunniaksi puntarille, vaan tuo allergian aiheuttama turvotus vielä näkyy lukemassa. Olihan paino toki alhaisempi kuin koko punnitusaikana, mutta uskon että se olisi ollut kyllä alle 70kg ilman turvotusta.

Tänään pidämme lepopäivää rankemmasta liikunnasta, sillä reissu otti voimille. Harmittaa, että punnerrusohjelma on jäänyt kokonaan viimeviikolta tekemättä, ja vatsa- ja selkälihastenkin teko jäi vähemmälle. Mutta nyt kun on kesän pidemmät reissut jo tehty, voi taas jatkaa normaaliin malliin.

Päivitän tänne vielä liikuntapäiväkirjan ja sitten tekemään lihaskuntoa:) Ihanaa viikkoa ihan jokaiselle!! :)