Heippa!

Ei päästäkään tänään vielä kattomaan sitä hääpaikkaa mutta lähiaikoina sinne pitäisi kuitenkin päästä. Tänä iltana onkin sitten ohjelmassa kaverilla käynti, heille syntyi pikkuinen tyttö marraskuussa ja sitä ihmettä on aina ihanaa käydä katsomassa :)

Koulussaki kerkesin jo tälle päivälle käydä, nykyään tämä mun koulunkäynti on niinki vaativaa, että esim. tänään mulla oli kokonaiset 30min koulua. Kyllä! Mutta ei kaikki päivät oo tämmösiä, ja vaikka nyt loppua kohen kursseja on vähemmän, niin vastaavasti niitten sisältö on melekosen vaativaa. Huomena olis taas yks koulutuspäivä, joka kestää 9-16. Ne on pitkiä päiviä, kun koko päivän sisältö on samaa asiaa ja taukoja on vähä. Mutta se on toisaalta mielenkiintonen aihe, nimittäin opettajan pedagogiikkaa.

Jotain touhua on keksittävä keväällä, kun sen jälkeen mulla on virallista opiskeluaikaa vielä 2 vuotta jäljellä, mutta kursseja enää alle 10 + oppari. Että on tämä minun ops suunniteltu aikanaan hyvin :D Mut en valita, mukavaa et loppua kohen helpottaa, sitä paitsi oppari vie varmasti tosi paljon aikaa, joten on hyvä et sitä saa valmistella rauhassa.

Nyt pitäis alkaa touhuaan makaroonilaatikkoa, mieheni tulee tunnin päästä töistä niin olisi sitten valmiina :)

Hyvää päivänjatkoa, nauttikaa leudosta talvi-ilmasta!! :)