Heipä hei vaan kaikille ja anteeksi niille jotka tätä blogia lukevat, kun kirjoituksillani on ollut nyt niin pitkiä välejä!

Kesän riennot ovat vieneet mukanaan ja sen vuoksi en ole paljoa koneella kökötellyt viime aikoina, tosin joskus hurahdan lukemaan toisten hauskoja ja elämänmakuisia blogeja :) Liikuntapuolella olen saanut pidettyä homman käynnissä ainakin jollain tasolla (teho ei ehkä niinkään ole korkealla mutta määrällisesti liikuntatuokiot ovat pysyneet erittäin hyvinä). Pelotti, että kun mieskin pääsee lomalle, että saanko itseni jatkamaan ohjelmaa silloinkin, mutta hyvin on mennyt. Myös mieheni, joka ei muuten ole niin urheilusta kiinnostunut kuin minä, on nyt alkanut hiukan pitää lihaskuntoaan yllä koska hänellä on fyysisesti raskas työ ja loman aikana on pidettävä lihakset kunnossa.

Lomareissun aikana painorintama lähti alaspäin, sillä kävelimme ympäristössä aivan huikeita määriä ja helteiden vuoksi lähinnä nesteravinnolla. Tämähän oli tietysti hieno asia, ja tänään kun oli punnituspäivä, puntari näytti 69,4kg! Itse asiassa onnistuin punnitsemaan itseni myös suoli tyhjänä, ennen aamupalaa, ja silloin puntari näytti 69,1kg, mutta tuo ensimmäinen tulos on "virallinen" koska yleensä punnitessani itseni suoli ei ole vielä tyhjennyt. HYI ETTÄ mitä määki puhun suolista.. mutta tosiasia mikä tosiasia

Yöllä oli ihan kauhia ukkosmyrsky! Heräsin jotain 03.20 pintaan kamalaan jytinään ja siitä pari tuntia eteenpäin jytisi ja välkky ihan koko ajan. Hyi... tuli sitte valvottua ja nyt väsyttää hiukan.

Tällä viikolla jatkan liikuntoja aina kun kykenen, ja perjantaina suuntaamme huvipuistoon!! JEE :D Kyllä se aikusestaki tuntuu kivalta päästä huvipuistoon ;D

Oikein kaunista ja lämmintä viikkoa teille kaikille!! Tsemppiä!!