Hyvää päivää kaikille!

Kirjoitan omaa blogia ihan ensimmäistä kertaa elämässäni ja hiukka jänskättää. Että mitä mää nyt tänne kirjotan ja kuinka säännöllinen harrastus tämä on.. :) Mutta totuus on, että ihminen katuu enemmän tekemättä jättämisiään kuin tekemisiään, joten ei kun tulta päin!

Ehkäpä aluksi on paikallaan kertoa hiukan itsestäni. Olen siis 21-vuotias nainen ja harrastanut aina liikuntaa sekä musiikkia. Kilpailin aktiivisesti urheilijana noin 18-vuotiaaksi asti, kunnes elämässäni alkoivat uudet tuulet ja kilpailu jäi. Urheilu on seurannut elämässäni aina, mutta välillä se on jäänyt ja nyt olen parin vuoden ajan yrittänyt sitä taas herättää henkiin. Kun on aina urheillut, ei keho eikä varsinkaan mieli kestä liikkumatonta elämää.

Pohjimmainen syy, miksi blogin aloitan, on se etten lipsuisi urheilullisista tavoitteistani. Olen siitä onnekas, että tämän kesän voin omistaa pelkästään liikkumiselle ja hyvän olon etsimiselle liikunnan avulla. Kesätöitä en saanut omalta alalta (valmistun parin vuoden päästä musiikin alan ammattilaiseksi, joten kesätyöt ovat yleensä esiintymiskeikkoja pienissä määrin).

Huh, tulipas paljon tekstiä! :) Palataan asiaan, nyt ulkoilmaretkelle avomiehen kanssa:)