Käväisin just lenkillä, ja törmäsin uuteen ilmiöön. Kävelin siis tosi reippaasti tunnin lenkin, sykkeet kokoajan 130 paremmalla puolen. Loppuvaiheessa aloin tuntea kihelmöintiä sormissa, mikä siis ei sinänsä ole uutta, juostessa törmään tähän tosi usein. Aloin sitten koukistaa sormia ja liikutella, kun huomasin etten saa niitä koukkuun - sormet oli ihan järkyttävän turvonneet pötköt! Homma helpotti vähän kun nostin kädet ylös ja veri pääsi virtaamaan taas joka paikkaan. Liekö silläkin vaikutusta että ulkona asteita about 30.. ei välttämättä mikään paras keli hikilenkille jos ei oo huolehtinu nesteistä tarpeeks ;D

Huomasin muuten kans, että sykemittarini näyttää kun mulla on rytmihäiriöitä. Kyllä, minäkin kärsin niistä, tosin lääkärin mukaan "hyvänlaatuisista" sellaisista. No oli sitte hyviä tai pahoja niin ei ne mukavilta tunnu. Jännä vain että ne näkyy tuossa mittarin välkkyvässä sydänkuvassa. Luulin nimittäin aikasemmin että se välkkyy siinä muuten vaan aina kun on vyön kans liikenteesä.

No mutta, taas on opittu uutta ja nähty kaikenmoista ulkosalla. Toivotan mukavaa päivää ja hei, pitäkää peukkuja mulle kun huomenna meen sinne terkalle, ilmoitan sitte mitä terkan puntari sanoi!!