Hei vain kaikille.

Taas on tämä ihme olo, pää kipeähkö ja vähän raskaan tuntuinen. Kirkasta räkää erittyy helposti kun vähä itseään rasittaa. Olen pitänyt pari päivää lepoa viikonloppukuntoiluista palautumisen vuoksi, tosin hyötyliikuntaa on tullut silti pyöräilyn merkeissä joka päivä. Tänään olin pois koulusta koska olo oli taas kuumeinen. Sain terveydenhoitajalta lähetteen verikokeisiin jotta selviää, mikä tämän aiheuttaa. Huomenna olisi sinne mentävä..

Kävin kuitenkin juuri 1,5 tunnin kävelylenkillä rauhalliseen tahtiin ystäväni kanssa. On mukavaa välillä lenkkeillä kaverin kanssa, yksin tulee muuten lenkkeiltyä pääosin. Keskisyke oli 103 paikkeilla, joten vauhti ei tosiaan ollut kova. Se oli tarkoituskin, että nyt mennään matalilla sykkeillä palauttavaa lenkkiä. Oikeastaan juuri noilla palauttavilla/pitkäkestoisilla lenkeillä olisi hyvä olla kaveri matkassa, niin pakostakin tulee mentyä tarpeeksi hiljaa kun kuitenkin pitää pystyä puhumaan (mikä muuten onkin muistisääntö peruskestävyyslenkkien tempolle, PPP eli Pitää Pystyä Puhumaan).

Ylihuomenna kisu tulee! Voi että, pitäs vielä pari yötä malttaa oottaa. Pitääpäs sitten laittaa teille kuvaa kavapallosta, mikäli se uskaltaa kameran lähettyville :) Odotettu tapaus se ainakin on. :) Raapimapuu täytyy viimeistellä tänään ja ruuat käydä ostamassa huomenna. Ja hiekat hiekkikseen. Luulenpa että kissan myötä tähän taloon tulee yllättävän paljon elämää! :)