Täytyypä tännekki välillä ilimotella itestään, ettei kaikki luule että moon kuollu tai jotain :) Elosa ollaan, enempi ku koskaan, mutta kiirus on just nyt päivän sana. Koulusa on pahin tenttiaika alkamassa, mutta toisaalta ilostuttaa ajatus että enää kolme viikkoa ja koulu on tältä keväältä OHI!! JEE!! :DD Kesällä tiedossa opiskelua ja opparin tekoa, mutta se ei haittaa koska voin ajoittaa opinnot ja kirjottamiset niin että ehdin lomaillakin. Mahtavaa.

Harmittaa vähän kun olen ottanu nyt tuon sijaisuuden lisäks muitakin töitä keväälle, mä en osaa sanoa ei. Se on oikeasti erittäin vaarallista, koska siinä saa ittensä palaan satavarmasti loppuun. Tuntuu vaan, että ku opiskelee vielä, niin kaikkiin alan töihin mitä tarjotaan, on pakko suostua jotta saa nimeä ja jalkaa ovien väliin tulevaisuutta varten. Ironista on, että juuri kun mun elämässä on ensimmäistä kertaa syksyn tilanne auki, mulle on tarjottu töitä ihan vakituisesti. Melko varmasti en tuota työtä voi ottaa, mutta eipä sille mitään voi. Luotetaan siihen että sitte ku töitä pitää oikeesti ehtiä, niitä löytyy sitteki..

Kevät on mukavassa vauhdissa ja ei voi ku ihastella näitä lämpimiä säitä! Lumet on saanu aika hyvin kyytiä myös vähän pohjosemmassa, ku oltiin pääsiäinen mökillämme. Ihanaa, kesä todella tulee! Ei olis uskonu vielä kuukaus sitte.. :D

Hääjutuista en turise nyt, ku ne on ihan vaiheessa, mutta kunhan tää koulu on ohi niin saa laittaa kaiken energian niihin asioihin. Sitte lisää myös päivitystä itse asiasta.

Nyt hyvää viikkoa kaikille!