Viime kertanen kirjotus oli melkosen painokelvotonta, mutta sain helpotuksen pahimpaan vitutukseen jolloin säästyttiin kotona riidalta. kun yhdessä on oltu useampia vuosia, ei voi välttyä väärinymmärryksiltä ja riidoilta. Onneks ne ei oo suhteen painopiste, vaan sanotaanko, että ilmaa puhdistava lisämauste. Voi vitsi ku oli hienosti sanottu joo-o.. :D Minä ite tunnustan olevani välillä ilmanpuhdistuksen tarpeessa. Suomeks sanottuna: Jos liian kauan menee hyvin, pitää välillä pudota maan pinnalle jotta taas osais arvostaa yhteiseloa. En nyt hakemalla hae riidan aiheita, mutta kyllä se aina niin menee että välillä tulee kunnon purkaus ja sitte on taas parempi olla kummallaki. Kunhan ei liian isoiks nuo purkaukset kasva..

Tänään olen ollu kotona ja panikoinu hääpukua. Siihen tarvii ommella olkaimet, joko normit tai niskalenkillä. Lisäks tarvin todella hyvät rintsikat tai korsetin puvun alle, koska puvun yläosa on löysä (ei korsettimallia) ja se näyttää siltä niinkö mun tissit olis polovisa asti jos en saa kunnon alusasua:D tästä saa varmaan tosi hyvän kuvan meikäläisestä kauniina morsiamena ;D tissit polovisa.. :D No, kaiken lisäks siihen pukuun on ommeltu jotku ihme liivinsuojuksilta näyttävät pyöreät laput tissien kohalle, joitten tarkotus on varmaan alunperin ollu estää nännejä näkymästä mikäli joku tuota pukua ilman liivejä käyttää. No, nyt ne näyttää siis todellaki liivinsuojuksilta, jotka kuultaa todella rumasti päälykankaan läpi. Ne pitäs saada pois ehdottomasti, toivottavasti ompelija saa ne pois ilman että puku menee hajalle.

Huomena meen rintsikoita etsimään ja sinne otan puvun mukaan niin löytää paremmin oikeanlaiset liivit. Sen jälkeen otan yhteyden ompelijaan, niin saa tänki asian eteenpäin.

On tässä kaikenlaista vielä, toivottavasti saan palkan ajoissa ja rahat riittää kaikkeen :D