Heissan!

Viikonloppu on takana ja uutta viikkoa aloitellaan. Sisareni oli kesälomavieraanamme viikonlopun ajan ja oli todella mukavaa viettää laatuaikaa yhdessä mieheni ja siskoni kanssa. Siskoni myös on aivan huippumahtava tsemppaaja mitä meikäläisen liikkumiseen tulee ja niin pääsin sunnuntaina viikon tavoitteeseen vatsa- ja selkälihasliikkeiden suorittamismäärän suhteen. Olen asettanut tavoitteeksi vähintään 300 vatsaa+selkää viikossa.

Olen päättänyt hankkia kotiimme puntarin pitkän harkinnan jälkeen. En halua sen myötä onnettomampaa elämää jatkuvan kontrollin seurauksena, tosin sehän on ihan itsestäni kiinni miten usein siinä puntarilla hyppään. Ihailen niitä jotka pystyvät hyvään itsekuriin ihan kaikissa elämän asioissa. Joskus se tuntuu olevan vaikeaa, varsinkin kun itsestään on kysymys..

Pikkuhiljaa alan myös päästä blogikirjoittelun saloihin käsiksi, vielä tekstit on välillä epäloogisissa paikoissa mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa! Vielä kun oppisi kuvan liittämään tähän tekstin joukkoon, täytyypi alkaa harjoitella

Lämpimiä päiviä - ja tietysti myös juhannusta odotellessa toivotan mukavaa viikkoa!!